Hoppa till sidans innehåll

Sponsor- och samarbetspaket 2015


Sponsor- och samarbetspaket 2015

 

1000 kr - Annons hemsida

Ett enkelt och billigt sätt att stödja Karlskoga Bats. För 1000 kr får du reklamplats på föreningens välbesökta hemsida. www.karlskogabats.com

 

Singel 3000 kr

Reklamplats på hemsida och matchsponsor. Som matchsponsor kommer ditt företag att vara med i annons i KT, annons på hemsida och i programblad. Matchspeakern kommer att nämna ditt företag som matchsponsor under matchen. Dina medarbetare får fri entré till den match ni sponsrar.

 

Dubbel 5000 kr

Förutom det ovan nämnda får du reklamplats på en för publik och media väl synlig plats på Karlskoga IP. Kostnad för framtagande av reklamskylt tillkommer.


Trippel 10 000 kr

I detta paket ingår allt i paketen ovan. Utöver det får du även reklamplats på matchdräkt. Kostnad för framtagande av reklamskylt samt tryck på dräkter tillkommer.


Homerun 20 000 kr

Det här är paketet för dig som vill lite mer. I detta paket ingår allt i paketen ovan. Dessutom får du och dina medarbetare möjlighet att vid ett tillfälle komma till Karlskoga IP för att få professionell instruktion, prova på de olika momenten i baseboll samt testa att spela en match i softboll. Vi kan ta emot sällskap upp till 40 personer.

 

 

 

Kontakt: Olle Öijen
Tel: 070-2759689
E-post: This is a mailto link
Hemsida: www.karlskogabats.com

 

Uppdaterad: 01 JAN 2016 12:34 Skribent: KgaBats

Fielders choice


Banner_Antidop

 

Stöd Karlskoga Bats genom att
klicka på Bannern

 

Colloseum Club

KEMAB

Kga_kommun  

PE


HB

mf

Postadress:
Karlskoga BBK - Baseboll och Softboll
C/o Daniel Lindkvist, Duvbovägen 9
69136 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info