Hoppa till sidans innehåll

Slarvigt Karlskoga förlorade mot Tranås

25 MAJ 2018 10:50
Karlskoga inkasserade säsongens första förlust då Tranås kunde vinna med 7-14. Skillnaden var att Karlskoga spelade dåligt defensivt med hela 8 (!) errors medan Tranås spelade helt felfritt i sin defensiv.
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2018 10:51

Karlskoga 7 - Tranås 14 boxscore

Rodney Kigula startade på kullen men hade lite probelm med kontrollen vilket i kombination med några kostsamma misstag i Karlskogas defensiv gjorde att Alex Barret avlöste redan i den andra inningen. Alex pitchade bra men Tranås slog också bra, vilket ledde till fler insprungna poäng för smålänningarna. Kent Karlsson kastade de sista 2 1/3 och var den Karlskogakastare som lyckades bäst för dagen. Trots det tog Tranås ytterligare 3 poäng, alla på defensiva misstag.

Offensivt var det endast toppen av lineupen som producerade idag, med 2 hits vardera av Emil Lundh, Alex Barrett, Samuel Siddal och Anton Calson. Anton stod för 4 inslagna poäng, varav 3 tillkom genom en majestätisk homerun i botten av den första inningen.

Tranås vann tack vare att de spelade felfri defensiv i kombination med bra slagning. Karlskoga spelade riktigt dåligt defensivt, med massor av errors och även en del mentala misstag. Om man ska slå de lite bättre lagen behöver den delen av spelet lyftas. 

Skribent: Petter Lundberg
Epost: This is a mailto link

Fielders choice


Banner_Antidop

 

Stöd Karlskoga Bats genom att
klicka på Bannern

 

Colloseum Club

KEMAB

Kga_kommun  

PE


HB

mf

Postadress:
Karlskoga BBK - Baseboll och Softboll
C/o Daniel Lindkvist, Duvbovägen 9
69136 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info