Hoppa till sidans innehåll

Bats firade 20 år!

01 OKT 2012 10:23
Under lördagen firade Karlskoga Bats 20 år som förening. Dagen inleddes med en softbollturnering på Karlskoga IP och avslutades med fest på Källaren Folkets Hus.
  • Skapad: 01 OKT 2012 10:23

Sex olika lag kämpade om segern i softbollturneringen. Bats 90-talsstjärnor vann finalen mot Eagles från Örebro. I det segrande laget spelade bland annat legendarer som Johan Eriksson, Daniel Nornvall, Olle Öijen, Andreas Bergström, Petter Lundberg, Stefan Fahlin och Elias Sölveling.

På kvällen fortsatte firandet på Folkets Hus. Ungefär 150 personer hade samlats för att avnjuta god mat levererad från restaurang Masten och musik i form av bandet "Guilty".

SM-guldvinnarna i seniorlaget och SM-silvermedaljörerna i kadettlaget uppmärksammades med specialdesignade T-shirts. I den individuella prisutdelningen fördelades priserna så här:

Bästa defensiv: Joel Svensson/Petter Lundberg

Bästa pitcher: Simon Andersson/Paul Waterman

Bästa slagman: Adrian Svedjeås/Petter Lundberg

Årets utropstecken: Kevin Kias

M.V.P.: Marcus Hultgren/Kenta Sato

DSC_0665

 

Även om bandet värmde upp publiken på ett bra sätt var kvällens musikaliska höjdpunkt när Kenta Sato intog scenen och framförde Billy Joels "Piano man" med bra inlevelse och överraskande bra sångröst. Mycket träning på Kareokebarerna i Tokyo? Olle Öijen följde upp med ett legendariskt framträdande av Billy Idols "Dancing with myself". Olle nådde kanske inte samma musikaliska höjder som Kenta men vägde upp detta med grym inlevelse och ett starkt scenspråk som piskade publiken till extas.

Kenta "the singer

 

På det hela taget en mycket lyckad kväll! Ett stort tack till Festkommittén som gjorde ett fantastiskt jobb både med förberedelserna och under kvällen!

Skribent: Kga Bats

Fielders choice


Banner_Antidop

 

Stöd Karlskoga Bats genom att
klicka på Bannern

 

Colloseum Club

KEMAB

Kga_kommun  

PE


HB

mf

Postadress:
Karlskoga BBK - Baseboll och Softboll
C/o Daniel Lindkvist, Duvbovägen 9
69136 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info