Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till Karlskoga Bats öppna diskussions-forum. Var noga med att skriva ditt riktiga namn och en e-post vi kan nå dig på. Inga personliga påhopp och håll dig till ämnet. Ha så kul.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
6 september 2013 11:05 av Elias

forts

* den som tror att Karlskoga Bats håller på med någon slags systematisk dopning borde verkligen tänka om. att enskilda individer fattar dåliga beslut beroende på okunnighet kring dispenser samt omogna handlingar är i min mening en helt annan sak, givetvis måste klubben, och alla klubbar, göra det man kan för att informera och jobba med dopningsfrågor, men jag är övertygad om att det har spelat fler spelare, många av dom amerikaner, som har använt otillåtna medel (främst Marijuana)...

6 september 2013 10:59 av Elias

inlägg

* att förbundet/person på förbundet klantar till det med ett konstigt "löfte" till Leksand att få bryta mot Tävlingsbestämmelserna är ju varken Leksand eller Karlskogas fel. sen att tävlingsbestämmelserna är/har blivit enormt komplicerade vad gäller utländska/EU-spelare/svenska övergångar/farmarlagsbestämmelser är ju olyckligt. där behöver man ju se över så att det blir mer tydligt (men givetvis inte mitt under pågående säsong).
forts följer

6 september 2013 10:25 av adnil

Trött på omogna personer!

Vad trött jag blir att "folk" inte kan vara mogna och sluta skriva massa skit i gästboken. Dags att växa upp kanske! Bats är ett bra lag. dessutom det klagomål som bats lämna in gick ju igenom, så det borde väl gynna alla lag eller ni kanske vill att det ska vara "fusk" inom basebollen i Sverige.

3 september 2013 22:33 av Bullen

Vad blir det?

Hur kan det vara så mkt smutskastning mot oss? Vilket lag som helst hade gjort som oss. Att ni fått "klartecken" av förbundet att starta Blake så är det väl inte vårat fel att förbundet gjorde en groda. Vi har tyvärr inte samma möjligheter att ta svenska spelare som Leksand tydligen har. Jag tror och hoppas att alla spelare i Leksand jobbar på och lägger saken bakom sig. Leksand kmr tillhöra toppen i svensk baseball ett tag framöver.
Vill bara informera "hater/usch" att kolla på heatstat....

3 september 2013 22:32 av Z

Tummen upp för Bats

Jag är imponerad över hur snyggt och professionellt Kga Bats tar all skit som flyger omkring överallt. Fortsätt så och låt er själva aldrig dras med ner på samma låga nivå som vissa andra här visar!

Det här kommer bara att göra er ännu starkare :)

3 september 2013 13:46 av patetiska nättroll

nättroll

Stick till nåt SD-forum eller liknande!

3 september 2013 13:38 av hater

usch

ni luktar bajs.
De som kommer från karlskoga är ju de som är sämst i erat lag.
Nu blir det storstryk i finalen. HAHAHA

3 september 2013 11:40 av En pajas

talanger

Med 5 starters från akademin + 2 spelare från Rättvik och en jänkare så blir det ju inte supermycket speltid kvar till alla Leksandstalanger!

3 september 2013 10:47 av Juniorer igen

junirorer

Utan Akademin hade ju knappast Lausen, Eilertz, Höglund, Gonzalez och Earnest spelat med Leksand? Mer än halva startnian! Utan Akademin hade Leksand tvingats värva dubbelpassare(hemska tanke för då är man ett pajaslag) eller utveckla egna talanger. OBS säger inte att jag tycker det är fel att Leksand har spelare från Akademin. Ser det som naturligt att personer blir kvar.

3 september 2013 10:39 av Juniorer

talangutveckling?

Det är bara Stockholm, Alby och Karlskoga som har ett juniorlag i seriespel i år så det är få klubbar som kan slå sig för bröstet och säga att just de är fantastsiskt bra på "talangutveckling" och verksamhet för ungdomar och juniorer. Tror att de flesta klubbar gör så gott de kan efter de förutsättningar de har. Leksand behöver ju t.ex. ingen egen U-verksamhet eftersom de kan fylla på med de bästa spelarna från Akademin.

Banner_Antidop

 

Stöd Karlskoga Bats genom att
klicka på Bannern

 

Colloseum Club

KEMAB

Kga_kommun


Masten

  harrys

PE


HB

mf

Postadress:
Karlskoga BBK - Baseboll och Softboll
C/o Daniel Lindkvist, Duvbovägen 9
69136 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info