Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Välkommen till Karlskoga Bats öppna diskussions-forum. Var noga med att skriva ditt riktiga namn och en e-post vi kan nå dig på. Inga personliga påhopp och håll dig till ämnet. Ha så kul.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
6 september 2013 12:06 av Elias

forts

* vilka talanger är det som Karlskoga har tappat de senaste 10-åren, pga att de inte fått speltid? Robin Lausen flyttade till Akademin, till USA och spelar nu med Leksand. 2005 vann Bats JSM. Av de spelarna är det idag bara Bullen som fortfarande spelar. Sami flyttade till Gbg och spelade där många år. Många av de andra (bl.a. Andreas, Erik E, Daniel E, Andreas L) spelade med A-laget, var med och vann SM-guld innan de av olika anledningar slutade med baseball. pga brist på speltid? tror inte det

6 september 2013 12:02 av Elias

forts

...i svensk baseball genom åren, och givetvis är det först när någon åker fast som det uppmärksammas. jag är nyfiken på hur andra klubbar jobbat med dopningsfrågor genom åren, främst med importspelarna som kommer en sommar.

6 september 2013 11:05 av Elias

forts

* den som tror att Karlskoga Bats håller på med någon slags systematisk dopning borde verkligen tänka om. att enskilda individer fattar dåliga beslut beroende på okunnighet kring dispenser samt omogna handlingar är i min mening en helt annan sak, givetvis måste klubben, och alla klubbar, göra det man kan för att informera och jobba med dopningsfrågor, men jag är övertygad om att det har spelat fler spelare, många av dom amerikaner, som har använt otillåtna medel (främst Marijuana)...

6 september 2013 10:59 av Elias

inlägg

* att förbundet/person på förbundet klantar till det med ett konstigt "löfte" till Leksand att få bryta mot Tävlingsbestämmelserna är ju varken Leksand eller Karlskogas fel. sen att tävlingsbestämmelserna är/har blivit enormt komplicerade vad gäller utländska/EU-spelare/svenska övergångar/farmarlagsbestämmelser är ju olyckligt. där behöver man ju se över så att det blir mer tydligt (men givetvis inte mitt under pågående säsong).
forts följer

6 september 2013 10:25 av adnil

Trött på omogna personer!

Vad trött jag blir att "folk" inte kan vara mogna och sluta skriva massa skit i gästboken. Dags att växa upp kanske! Bats är ett bra lag. dessutom det klagomål som bats lämna in gick ju igenom, så det borde väl gynna alla lag eller ni kanske vill att det ska vara "fusk" inom basebollen i Sverige.

3 september 2013 22:33 av Bullen

Vad blir det?

Hur kan det vara så mkt smutskastning mot oss? Vilket lag som helst hade gjort som oss. Att ni fått "klartecken" av förbundet att starta Blake så är det väl inte vårat fel att förbundet gjorde en groda. Vi har tyvärr inte samma möjligheter att ta svenska spelare som Leksand tydligen har. Jag tror och hoppas att alla spelare i Leksand jobbar på och lägger saken bakom sig. Leksand kmr tillhöra toppen i svensk baseball ett tag framöver.
Vill bara informera "hater/usch" att kolla på heatstat....

3 september 2013 22:32 av Z

Tummen upp för Bats

Jag är imponerad över hur snyggt och professionellt Kga Bats tar all skit som flyger omkring överallt. Fortsätt så och låt er själva aldrig dras med ner på samma låga nivå som vissa andra här visar!

Det här kommer bara att göra er ännu starkare :)

3 september 2013 13:46 av patetiska nättroll

nättroll

Stick till nåt SD-forum eller liknande!

3 september 2013 13:38 av hater

usch

ni luktar bajs.
De som kommer från karlskoga är ju de som är sämst i erat lag.
Nu blir det storstryk i finalen. HAHAHA

3 september 2013 11:40 av En pajas

talanger

Med 5 starters från akademin + 2 spelare från Rättvik och en jänkare så blir det ju inte supermycket speltid kvar till alla Leksandstalanger!

Banner_Antidop

 

Stöd Karlskoga Bats genom att
klicka på Bannern

 

Colloseum Club

KEMAB

Kga_kommun


Masten

  harrys

PE


HB

mf

Postadress:
Karlskoga BBK - Baseboll och Softboll
C/o Daniel Lindkvist, Duvbovägen 9
69136 Karlskoga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info